Judith Sanders

0 %
Judith Sanders MultiMedia & e-Learning
Freelance designer & developer
 • Regio:
  Eindhoven (NLD)
 • Werkgebied:
  Overal & online
Talen die ik beheers
Dutch
English
Skills & activiteiten
e-Learning design
e-Learning development
Video- en fotografie
(Karakter) animatie
 • Interface design
 • MultiMedia content creator
 • Template development
 • Scripts & protocols
 • Project management
 • Design consultancy
 • Workflow classroom training
Wat kan je verwachten?
 • Transparantie
 • Directheid
 • Actie
 • Resultaat

e-Learning Philips IGT – LungSuite biopsy

Ik ben voor langere tijd ingehuurd bij Philips Healthcare – Image Guided Therapy (IGT)-Systems om een kwaliteits impuls te geven aan de e-Learning productie. Hierbij hebben programma’s richting klant prioriteit. Zo ben ik betrokken bij verschillende projecten van 2019 tot 2023.

Een van de meest geavanceerdere projecten van 2021 is deze e-Learning over het uitvoeren van een biopt met behulp van Philips IGT’s Lung suite. Een groot gedeelte bestaat uit een klinische procedure uitgevoerd door een zeer gewaardeerde arts in het veld, welke fasegewijs door de procedure heen loopt, en daarbij gebruik maakt van diverse Philips tooling. Dit wordt afgewisseld met vragen,  software simulatie en demo’s om procedures te optimaliseren.

Een andere belangrijke requirement is dat e-Learning gemakkelijk vertaald kan worden binnen Articulate Storyline zonder dat er gebruik gemaakt moet worden van additionele videobewerkingssoftware ondanks de talrijke animaties en video’s allemaal voorzien van geluid en ondertiteling.

philips_logo_small

 • Articulate Storyline
 • VYOND
 • Techmith Camtasia
 • Adobe Photoshop

Ontwerp & ontwikkeling.

 
 
 
 
 
 

Posted in E-Learning
© 2007-2024 All Rights Reserved.
Er is auteursrecht van toepassing op al het grafisch materiaal op deze website.