Judith Sanders

0 %
Judith Sanders MultiMedia & e-Learning
Freelance designer & developer
 • Regio:
  Eindhoven (NLD)
 • Werkgebied:
  Overal & online
Talen die ik beheers
Dutch
English
Skills & activiteiten
e-Learning design
e-Learning development
Video- en fotografie
(Karakter) animatie
 • Interface design
 • MultiMedia content creator
 • Template development
 • Scripts & protocols
 • Project management
 • Design consultancy
 • Workflow classroom training
Wat kan je verwachten?
 • Transparantie
 • Directheid
 • Actie
 • Resultaat

e-Learning Philips IGT – AngioCT suite

Opdracht
Ik was voor langere tijd ingehuurd bij Philips Healthcare – Image Guided Therapy (IGT)-Systems om een kwaliteits impuls te geven aan de e-Learning productie. Hierbij hebben programma’s richting klant prioriteit. Zo ben ik betrokken bij verschillende projecten van 2019 tot 2023 als e-Learning designer en developer en tevens als content creator.

Voor een nieuwe venture van Philips Healthcare ben ik ingezet bij de ontwikkeling van e-Learning om klanten via online modules van de nodige kennis te voorzien. Dit in combinatie met andere leermaterialen die ook tegelijkertijd zijn ontwikkeld. Het doel van de interactieve module is om de mensen met interactief videomateriaal, animaties en 360 graden functionaliteit kennis te laten maken met dit nieuwe hybride systeem. Deze omvat o.a. de integratie tussen de 2 systemen; verschillende kameropstellingen die laten zien hoe de opstelling van het systeem in de kamer tijdens verschillende procedures verschilt en hoe mensen zich daarin kunnen positioneren. Ook zijn er verschillende video werkscenario’s uitgewerkt. Alles is zo gemaakt dat het zich gemakkelijk via 1 weg laat vertalen buiten de video editing software om.


Achtergrond informatie Angio CT
Philips presenteert tijdens RSNA 2022 een nieuwe visie op interventieradiologie met de introductie van spectrale CT-beeldvormingstechnologie in de interventiekamer. Philips heeft samen met twee vooraanstaande ziekenhuizen in de Verenigde Staten een hybride Angio-CT kamer ontwikkelt voor minimale invasieve behandelingen voor oncologie, beroertes en traumazorg.

Het combineren van de Spectral CT 7500 met het Azurion-platform heeft als doel alle noodzakelijke beeldvormingsmodaliteiten beschikbaar te hebben aan de operatietafel, en waarbij deze volledig te bedienen zijn vanaf de tafelzijde. Wanneer niet in gebruik, kan elke modaliteit soepel weg worden bewogen van de operatietafel, waardoor het interventieteam goed rondom de patiënt kan bewegen. Beide scanners kunnen indien nodig stand-alone werken. Voor interventieradiologen maakt deze oplossing efficiënte workflows mogelijk zonder dat de patiënt van de ene beeldvormingsruimte naar de andere hoeft te gaan. Voor patiënten betekent dit dat hun artsen de sterke punten van beide systemen kunnen benutten tijdens een enkele procedure.

philips_logo_small

 • Articulate Storyline
 • Philips ARS (Advanced Room Solution)
 • Adobe Premiere
 • Techsmith Camtasia
 • Adobe Photoshop

Ontwerp & ontwikkeling.

 
 
 
 
 

Posted in E-LearningTags:
© 2007-2024 All Rights Reserved.
Er is auteursrecht van toepassing op al het grafisch materiaal op deze website.